Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Dompelpomp aanschaffen, reviseren of repareren

Dompelpompen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, pompen die volledig in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de aankoop en het onderhoud van een (dompel)pomp.

Dompelpompen laten reviseren of repareren

Elektrische dompelpompen zijn waterdicht afgesloten en kunnen in verband met behoud van waterdichtheid,  niet zomaar door iedereen gerepareerd worden. De Vier is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en onderhouden van elektrische mechanische aandrijvingen van onder andere dompelpompen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit, duurzaamheid en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. Daarmee kunnen wij problemen met uw dompelpomp snel en effectief verhelpen. Daarnaast beschikken wij over eigen transport om een pomp bij u op te halen en weer af te leveren.

Neem contact op met De Vier

Heeft u interesse in een dompelpomp of wilt u uw pomp laten repareren? Neem dan contact op met De Vier via het contactformulier of bel 020-6360407.