Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Draaistroommotor

Een draaistroommotor (3-fasen) en wisselstroommotor (1-fasen, lichtnet) zijn elektromotoren die worden aangesloten op wisselspanning.

Driefasige en enkelfasige draaistroommotoren

Een draaistroommotor (of krachtstroom) wordt in het algemeen geleverd voor een voedingsspanning van 230/400 Volt of 400/690 Volt. De draaistroommotor wordt aangesloten met 3 spanning voerende draden (3 fasig). Wisselstroom (of lichtnet) motoren hebben een voedingsspanning van 230 Volt en hebben vaak 1 of 2 condensatoren. De motor wordt aangesloten met maar 1 spanning voerende bruine draad (1 fasig) en een nul-draad (blauw). Een 3 fase motor kan m.b.v. een condensator geschikt gemaakt worden voor gebruik als wisselstroom motor (lichtnet) 230 Volt. Andersom, een lichtnet motor aansluiten op 3 fase gaat niet.

Verkoop draaistroommotoren

De Vier is al jarenlang actief in de verkoop, uitvoering van reparaties en onderhoud van diverse soorten elektromotoren, waaronder draaistroommotoren. Wij verrichten eventueel ook graag een revisie voor u zodat u voordelig, snel en met hoge kwaliteit over een nieuwe elektromotor beschikt.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of direct bellen naar 020-6360407.