Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Trillingsmeting aan elektromotoren uitvoeren

Een trillingsmeting van elektromotoren kan uitgevoerd worden door De Vier in Amsterdam. Sinds 1930 zijn wij specialist op het gebied van onderhoud, reparaties, verkoop en advies van mechanische en elektrische aandrijvingen. En voeren zeer regelmatig trillingsmetingen uit.

Modernste apparatuur voor trillingsmetingen

Een trilling meting is een van de metingen die wij uitvoeren om vast te stellen of machines of onderdelen hiervan door te hevig trillen schade kunnen ondervinden. De Vier beschikt over de modernste meetapparatuur en moet deze metingen ter plaatse uitvoeren bij in werking zijnde / producerende elektromotoren of machines. Reparaties worden zo mogelijk op locatie uitgevoerd. Indien noodzakelijk wordt de elektromotor in onze werkplaats gerepareerd.

Zodoende lost De Vier vele problemen op met wikkelingen, lagers, aansluitingen, bedradingen en meer.

Werkwijze en kwaliteit

Kwaliteit, duurzaamheid en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. We meten zelf en kunnen schade ook herstellen. Daarnaast beschikken wij over eigen transport om een elektromotor bij u op te halen en weer af te leveren.

Trillingsmeting door De Vier

Hebt u interesse in een trillingsmeting die wordt uitgevoerd door vakbekwame medewerkers van De Vier uit Amsterdam? U kunt direct contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 020-6360407.