Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Over het bedrijf

De Vier is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, verkoop en advies van elektrische en mechanische aandrijven van zowel gelijkstroom als wisselstroom en draaistroom.

Ontstaan Elektromotoren De Vier

Dit ondernemende familiebedrijf is actief sinds ca. 1930. In de periode van 1940-1945 werd er ook houten speelgoed gemaakt. Daarna hebben we ons ontwikkeld tot een modern en specialistisch reparatiebedrijf. Naast alle elektrische onderdelen kunnen we ook het repareren van alle mechanische onderdelen verzorgen. En leveren wij het specialistische industriële product koolborstels en kool – en grafiet producten.

Werkwijze

Wij beschikken over moderne metaalbewerking machines, las -, test – en meet apparatuur. In ons proefveld kunnen wij elektromotoren en generatoren (zowel AC als DC) met verschillende spanningen onbelast en belast (ca. 300 kW) testen. In de uiteindelijke rapportage krijgt u de resultaten van alle tests en metingen in zowel tekst - als in grafiekvorm.  Ons bedrijf is lid van UNETO-VNI, vakgroep elektromechanisch onderhoud.

Kwaliteit en milieu

Kwaliteit, milieu, snelle levering en precisie staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo beschikken wij over eigen transport om elektromotoren bij u op te halen en weer af te leveren. En hebben wij draaistroom motoren van het merk Rotor op voorraad.

Voor meer informatie over producten, onderhoud of reparaties kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.