Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Gelijkstroommotor

De Vier in Amsterdam is expert op het gebied van gelijkstroommotoren. In een gelijkstroommotor wordt elektrische energie in de vorm van gelijk stroom omgezet in mechanische energie. De rotatiesnelheid van deze elektromotor kan op een eenvoudige manier geregeld worden waardoor een gelijkstroommotor zich goed leent voor regelbare elektrische aandrijvingen.

Verkoop en onderhoud van gelijkstroommotoren

De Vier houdt zich sinds 1930 bezig met elektrische en mechanische aandrijvingen. Zoekt u een  gelijkstroommotor, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Naast de aanschaf, kunt u bij ons ook terecht voor advies op maat, onderhoud of reparatie van uw gelijkstroommotor.

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit, duurzaamheid en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. Daarmee kunnen we uw problemen met wikkelingen, aansluitingen, bedradingen, lagers en meer voor u oplossen. En beschikken wij over eigen transport om elektromotoren bij u op te halen en weer af te leveren.

Naast een gelijkstroommotor verkopen en repareren wij ook aandrijvingen van wisselstroom en draaistroom.

Voor meer informatie over producten, onderhoud of reparaties van gelijkstroommotoren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.