Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Onderhoud tandwielkast

 De Vier kan zowel het reguliere als preventieve onderhoud aan uw tandwielkast verzorgen of wij kunnen defecte of versleten tandwielkasten voor u vervangen.

Regulier of preventief onderhoud zorgt voor meer betrouwbaarheid van uw machine park. Belangrijk is regelmatige smering en verversing van olie. Een extra onderdeel van ons onderhoud is onderzoek en analyse van olie en smeerolie op metaaldeeltjes. Zo beperkt u eventuele schade op langere termijn als gevolg van metaalvervuiling van smeerolie.
Onze ervaren medewerkers beoordelen een tandwielkast op zijn functioneren en adviseren u over het onderhoud of reviseren van uw tandwielkast.

Werkwijze en kwaliteit

Kwaliteitduurzaamheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. Daarmee kunnen wij problemen met uw tandwielkast of elektromotor snel en effectief oplossen. Daarnaast beschikken wij over eigen transport om een tandwielkast bij u op te halen en weer af te leveren

Onderhoud of vervangen tandwielkast door De Vier

De Vier is een betrouwbare specialist voor het onderhouden of vervangen van uw tandwielkast. Mede door onze jaren lange ervaring met het onderhoud, repareren en reviseren van elektrische aandrijvingen kunnen wij u uitstekend adviseren over het onderhoud of vervangen van een tandwielkast.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 020-6360407 of contact opnemen via het contactformulier.