Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Koolborstels vervangen

Wanneer een koolborstel versleten is kunnen wij hem voor u vervangen. De Vier is specialist op het gebied van kool borstels vervangen. Daarnaast leveren wij sinds 1946 verschillende kool- en grafiet producten voor de elektrotechnische en chemische industrie en de machine- en apparatenbouw.

Kwalitatief vervangen van koolborstels

Koolborstels maken wij zelf binnen ons bedrijf. Daarbij vinden wij kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. Daarmee kunnen wij problemen met uw koolborstels snel en effectief oplossen. Vervangen van koolborstels op locatie is in veel gevallen ook mogelijk.

Levering van kool- en grafiet producten

De Vier maakt en levert ook verschillende kool- en grafiet producten. Op de productpagina’s koolborstels, koolsleepstukken en grafiet kunt u hier meer over lezen.

Koolborstels laten vervangen door De Vier

Wil u uw koolborstels laten vervangen door de vakbekwame medewerkers van De Vier uit Amsterdam? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 020-6360407.