Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Motorreductor

Motorreductoren worden gebruikt waar (zeer) lage toerentallen in gewenst zijn. Hierbij wordt op de motor een tandwielkast gemonteerd die het hoge motor toerental reduceert / verlaagt naar een (gewenst) laag toerental.  Motorreductoren zijn onmisbaar bij een groot aantal machines. Voorbeelden hiervan zijn transportbanden, sorteermachines en montagelijnen. Maar de reductoren worden ook vaak ingezet in andere sectoren, zoals de textielindustrie, machinebouw en hef- en hijstechniek.

Motorreductoren reviseren of wikkelen

Naast de verkoop van motorreductoren, heeft De Vier zich gespecialiseerd in het reviseren, onderhouden en wikkelen van onder andere motorreductoren. Ons bedrijf is actief sinds 1930 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een modern en specialistisch bedrijf.

Werkwijze en kwaliteit

Kwaliteit, duurzaamheid en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. Daarmee kunnen wij problemen met uw elektromotor of motorreductor snel en effectief oplossen. Daarnaast beschikken wij over eigen transport om een elektromotor of reductor bij u op te halen en weer af te leveren.

Metingen met elektromotoren

De Vier beschikt over moderne test en meetapparatuur. In ons proefveld kunnen wij elektromotoren tot ca. 300 kW onder vollast beproeven. In de uiteindelijke rapportage krijgt u de resultaten van alle tests en metingen zowel in tekst als in grafiekvorm.

Contact met Elektromotoren De Vier

Wilt u meer informatie over onze motorreductoren of heeft u andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 020-6360407.