Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Elektromotor wikkelen

Als een elektromotor uitvalt, hoeft deze niet altijd in zijn geheel vervangen te worden. In vele gevallen is het mogelijk om de lagers te vervangen en of de spoelen opnieuw te wikkelen, De Vier in Amsterdam is specialist op het gebied van het wikkelen van elektromotoren. Sinds 1930 hebben wij ons ontwikkeld tot een modern en zeer specialistisch bedrijf voor levering, onderhoud, wikkelen en revisie van elektromotoren

De Vier wikkelt met name elektromotoren, pompen en generatoren

Onze ervaren wikkelaars bekijken per situatie of, en hoe een motor gewikkeld dient te worden. Ook geven wij direct inzicht in de kosten van het wikkelen van een elektromotor, waardoor u een afgewogen en verantwoorde keuze kunt maken.

Kwaliteit en maatwerk

De Vier is trots op zijn vakkundige medewerkers die garant staan voor een korte levertijd. De Vier levert kwaliteit op maat. Wij beschikken over apparatuur en machines, waarmee wij nauwkeurig de conditie van de lagers en wikkelingen van elektromotoren kunnen bepalen.

“Tijd is Geld”, dat geldt ook voor uw bedrijf. De Vier weet dat als geen ander. Gaat er ondanks alle preventieve maatregelen iet mis met één van uw elektromotoren, dan garandeert De Vier dat uw bedrijf het productieproces zo spoedig mogelijk weer kan oppakken. 

Onderhoud van wikkelingen

Onze experts helpen u graag met onderhoud, verkoop en reparatie /revisie van lagers en wikkelingen van elektromotoren. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt ook van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 16.00 uur bellen naar (020) 636 04 07.

Producten

Kan een motor niet meer worden gerepareerd, of is het uit kostenoogpunt beter een elektromotor te vervangen, ook dan bent u bij De Vier aan het juiste adres. De Vier levert ook geheel nieuwe, elektromotorenpompen of generatoren. De Vier is daarnaast gespecialiseerd in (rem)spoelen voor elke mogelijke toepassing en maakt voor u de allerbeste koolborstels op maat in de eigen werkplaats.