Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Veilig en efficiënt werken met QR Client Solution

Stel je voor: als onderhoudsmonteur sta je in een druilerige motregen op het dak bij de klant om de airconditioning installatie te repareren. Het probleem blijkt een vastzittende terugslagklep, deze moet vervangen. Welk type is dit precies? Hiervoor heb je de bouwtekening nodig van de installatie. Die bestaat wel, maar die ligt op kantoor. Of in het beste geval heb je deze in A0 formaat in je koffer zitten. Ga er maar aanstaan, in wind en regen op het dak. Zou het niet fantastisch zijn om op de smartphone of tablet deze details te kunnen opvragen?

De Vier Electromotoren introduceert: QR Client Solution

Geboren uit de noodzaak voor een goed overzicht van EX documentatie voor het werken aan explosieveilige motoren en aandrijvingen ontwikkelde De Vier een document beheersysteem waarin ze elk denkbaar stukje informatie opnemen. Alles ontsloten via een handige weblink die op een watervaste sticker met QR code op de installatie geplakt zit. Op die manier heeft een onderhouds- of storingsmonteur altijd een actueel overzicht van alle relevante informatie.

Waarom QR Client Solution?

Een verkeerde keuze van wartels of voedingskabels kan desastreuze gevolgen hebben. Kortsluiting, brand of zelfs ontploffing zijn reële gevaren. Goede documentatie bij de hand hebben is dus van levensbelang. Door QR Client Solution in te zetten kan de monteur ter plekke de QR code op de installatie scannen met de smartphone of tablet. Op dat moment is alle relevante informatie direct beschikbaar. Liever met een laptop aan de gang? Dat kan ook. De weblink is ook in een normale internet browser te gebruiken.

Of het nu gaat om revisie, storingen of onderhoud, de juiste (technische) specificaties van alle onderdelen zijn altijd relevant. Net als een overzicht van constructie tekeningen, reserve onderdelen, onderhoudshistorie en eventuele revisies. Het geeft alle handvatten voor het werk van de monteur.

Ook de commerciële buitendienst heeft voordeel bij de historie van een installatie. Scan de QR code en alle documentatie en historie is beschikbaar voor het gesprek met de klant.

Probeer QR Client Solution meteen uit

Qr code

Het blokje hiernaast is zo’n QR code. Met de smartphone of tablet even deze code scannen en geheel automagisch start het documentbeheersysteem. Inloggen op het demo account doe je met de login naam ‘De Vier QR code’ en het wachtwoord ‘xD6a(iu)bk’ (in beide gevallen zonder de enkele aanhalingstekens ‘ ).
Log in en overtuig jezelf! Laat je verassen en ervaar hoe eenvoudig je de nodige informatie kunt achterhalen. Uiteraard is in dit demo account uitsluitend fictieve data opgenomen.

 

Ook het gemak van de QR Client Solution?

De QR Client Solution kan voor vele specifieke situaties ingezet worden. Wilt u het gemak van deze techniek ook binnen uw bedrijf kunnen toepassen of deze beschikbaar stellen aan uw eigen klanten? We bespreken graag de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op via 020-6360407 of maak gebruik van ons onderstaand contactformulier. We nemen dan telefonisch of per e-mail zo spoedig mogelijk contact met u op.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.