Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Lagermeting uitvoeren

De Vier voert regelmatig een lagermeting uit om de conditie van de lagers te kunnen beoordelen. Hierbij letten we allereerst op de geproduceerde schokgolven (geluid). Verder produceert een defect lager meer warmte produceren wat met een infraroodcamera zichtbaar gemaakt wordt. Daarnaast kijken wij ook naar o.a. de uitlijning en andere factoren die de functionaliteit van uw lagers negatief beïnvloeden.

Lagermetingen met moderne apparatuur

Wanneer er defecte lagers geconstateerd worden kunnen wij deze voor u vervangen. Voor reparaties hebben wij vele kwalitatieve mechanische en elektrische componenten in huis. De Vier is al sinds 1930 actief in de wereld van elektrische en mechanische aandrijvingen en kan u uitstekend adviseren en van dienst zijn.

Zo lost De Vier vele problemen op met wikkelingen, lagers, aansluitingen, bedradingen en meer. En voert met regelmaat lagermetingen uit.

Werkwijze  en kwaliteit

Kwaliteit, duurzaamheid en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. We meten zelf en kunnen schade ook herstellen. Daarnaast beschikken wij over eigen transport om een elektromotor bij u op te halen en weer af te leveren.

Lagermeting door De Vier

Hebt u interesse in een lagermeting, uitgevoerd door vakbekwame medewerkers van De Vier uit Amsterdam? U kunt direct contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 020-6360407.