Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Elektromotor reparatie

De Vier is gespecialiseerd in reparaties van elektromotoren. Hier houden wij ons al sinds 1930 mee bezig. Inmiddels hebben wij onze diensten uitgebreid met het geven van advies, onderhouden en verkopen van elektromotoren.

Reparatie elektromotoren en onderdelen

U kunt bij ons terecht voor het repareren, reviseren of laten wikkelen van verschillende elektrische of mechanische aandrijvingen:

Werken met mechanische en elektrische producten

De reparatie van een elektromotor voeren wij vakkundig uit. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hoogstaande mechanische en elektrische producten. Op die manier kunnen wij problemen met lagers, aansluitingen, wikkelingen, bedradingen en meer, effectief oplossen. Wij repareren aandrijvingen van gelijkstroom, wisselstroom en draaistroom.

Ook voert De Vier verschillende metingen uit bij elektromotoren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit allemaal te kunnen garanderen houdt De Vier zoveel mogelijk in eigen hand. Zo werken wij uitsluitend met hoogstaande mechanische en elektrische materialen. Daarmee kunnen wij problemen met uw elektromotor of motorreductor snel en effectief oplossen. Daarnaast beschikken wij over eigen transport om een elektromotor of reductor bij u op te halen en weer af te leveren. Reparatie op locatie is ook een optie.

Contact met De Vier

Bent u geïnteresseerd in een reparatie of revisie van een elektromotor bij De Vier in Amsterdam? Op deze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Hebt u specifieke vragen, vul dan online het contactformulier in. Ook kunt u bellen naar één van onze medewerkers via: 020 636 04 07.