Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Trommelmotor

Een trommelmotor is een volledig gesloten elektrische aandrijving. Meestal wordt deze gebruikt om een transportband aan te drijven, maar er zijn ook andere toepassingen mogelijk.

VERKOOP

De Vier is specialist op het gebied van trommelmotoren. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een trommelmotor, die volledig is afgestemd op uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij uw keuze en op alle mogelijke manieren van dienst zijn.

ONDERHOUD EN REVISIE

Iedere trommelmotor heeft op zijn tijd onderhoud nodig, of is na langdurig gebruik aan revisie toe, waarbij de motor wordt nagelopen en - waar nodig - hersteld.
De Vier heeft vakkundige experts in dienst die uw trommelmotor op deskundige wijze kunnen reviserenReparaties en onderhoud voeren wij snel en eenvoudig uit. Dat kan op uw eigen locatie, maar ook in onze werkplaats. Neem voor onderhoud of revisie contact met ons op.

OVERIGE ELEKTROMOTOREN

Naast trommelmotoren kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf of reparatie van andere elektromotoren, zoals zaagmotoren, trilmotoren, servomotoren, stappenmotoren, startmotoren, en zo voort. Voor een volledig overzicht van onze producten gaat u naar elektromotoren.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over onze trommelmotoren, het onderhoud en/of revisie? Bent u benieuwd naar de vakkundige service en expertise van De Vier? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar (020) 63 60 407. We zijn u graag van dienst!