Zoeken

Operator

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Grafiet en grafiet producten

De Vier produceert en levert kwalitatieve grafietproducten voor diverse toepassingen. Deze producten worden onder andere gebruikt in elektrische apparaten en machines in verschillende industrieën.

Grafiet is een elektrische geleider. Vanwege de zachtheid van het materiaal en de zelfsmerende eigenschappen wordt het in de elektrotechniek onder andere gebruikt als koolborstels in elektromotoren, in stroomafnemers en in potentiometers gebruikt.

Grafietproducten bij De Vier

De Vier produceert en levert de volgende grafietproducten:

  • grafietelektroden
  • grafietbuizen, -staven en -blokken
  • grafietvormen
  • grafietkroezen, -schuitjes
  • grafietplaten
  • smeerstiften

Productie van grafietproducten

De Vier produceert haar grafietproducten allemaal in eigen werkplaats. Hierbij worden uitsluitend de beste producten en machines gebruikt. De Vier houdt het gehele proces in eigen hand om kwaliteit te kunnen waarborgen. De grondstoffen voor de kool- en grafiet[producten die Elektromotoren De Vier levert, worden betrokken uit Duitsland en India.

Meer informatie over grafietproducten van De Vier

Werken met kool en grafiet en het maken van kool en grafiet producten is een specialisme. De Vier is één van de weinige bedrijven in Nederland die dat vak nog verstaat. Kijk voor achtergrond informatie bij Documentatie Grafiet en Koolstof.

Wanneer u meer wilt weten over onze kool- en grafietproducten, zoals bijvoorbeeld onze grafietplaten, dan kunt u altijd contact opnemen. Dit kan door het invullen van het contactformulier of door te bellen naar 020-6360407.