Zoeken

85 jaar Elektromotoren De Vier!

Dit jaar viert Elektromotoren De Vier zijn 85e verjaardag. In die 85 jaar zijn aardig wat hoogtepunten voorbij gekomen. Uiteraard hebben wij hier niet alleen voor gezorgd, want zonder u als klant hadden we de 85 jaar nooit gehaald. Waarvoor veel dank!

Al 85 jaar kennis en vakmanschap op het gebied van elektromotoren

Sinds 1933 delen wij onze kennis en staan we voor onze vakmanschap. Vanaf het begin zijn wij gespecialiseerd in reparatie, revisie, onderhoud, verkoop en advies voor elektromechanische aandrijvingen. Deze kennis is inmiddels uitgebreid voor vele verschillende elektromotoren. Denk bijvoorbeeld aan:

  •     Draai- en gelijkstroommotoren
  •    (dompel)Pompen
  •     Reductoren
  •    Generatoren en
  •    ATEX aandrijvingen

Vertegenwoordiger van Graphite COVA in Nederland

Eén van onze hoogtepunten is dat wij sinds 1947 vertegenwoordiger zijn van Graphite COVA in Nederland. Naast ons diensten-en leveringsprogramma voor elektromechanisch onderhoud, leveren we ook kool en grafiet producten. Er zijn veel diverse industrieën die van deze dienst gebruik maken: onder andere de chemische-, enginering-, staal-, glas-, gieterij-, non ferro,- en metallurgische industrie.

Officieel vertegenwoordiger van Graphite COVA in België / Vlaanderen

Om u van gespecialiseerde en hoogwaardige producten te voorzien, hebben wij uiteraard goede grondstoffen nodig. Die betrekken wij van Graphite COVA, één van de oudste fabrikanten van kool en grafiet in Europa (meer dan 135 jaar). Sinds januari 2015 zijn wij ook de trotse vertegenwoordiger van Graphite COVA in België/Vlaanderen. Veel van deze kool en grafiet producten kunnen wij ook in eigen werkplaats vervaardigen. Hieronder vallen ook diverse soorten koolborstels.

Samen in de toekomst meer voor elkaar betekenen?

Ons contact is de afgelopen 85 jaar vooral via telex (kent u ze nog?), telefoon, fax en via de e-mail gegaan. Daarom komen wij graag een keer persoonlijk bij u langs, om onder andere van gedachten te wisselen over de kwaliteit van uw kool of grafiet. Hoe denkt u daarover? En weet u eigenlijk wat de kwaliteit van uw kool en grafiet is? Wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken wat we in de toekomst nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Wij zijn erg blij met de afgelopen 85 jaar van Elektromotoren De vier en kijken dan ook zeker uit naar de volgende 85!